Bag om kunsten

Poetisk filosofisk kunst mellem eksistentielle tilstande & samtidsaktuelle tendenser, fortolket i (u)mulighedernes kaos - Med en vision om at bidrage til et øget filosofisk niveau af viden & undren.

Vi er blevet bange for at tænke. For tænkning forbinder vi idag med negativ ladet grubleri, mylder, bekymring, overgøren og spekulation.

Pontoppidan Art vil have os til at øge vores tiltro til tænkningen. Her får du poetisk kunst, der løfter din filosofiske forståelse & undren, og udforsker kaos’ og livets (u)muligheder.

Oplev moderne såvel som klassiske, tankevækkende såvel som overfladiske, kompositioner, motiver og udtryk. Jeg tilbyder originale værker samt plakater og diverse som genfortolkninger af originalerne.

Kunst kollektioner:

 • Figurativ Abstraktion
 • Tankefulde Portrætter
 • Filosofisk Poesi
 •  

  Om kunstneren

  Bag kunsten står Caroline Pontoppidan Vest.

  Jer uddannet folkeskolelærer og har tre års erfaring fra praksis på en byskole i Aarhus C. Jeg har en kandidatgrad i Pædagogisk Filosofi, med et specialeprojekt udformet som en argumentation for mere filosofi i almendannelsen.

  Idag skaber jeg kunstværker & arbejder sidelæns med kunsten som ledelsesrådgiver hos LeaderHubs. Alt sammen udgør et grundfæstet filosofisk kompas, centreret omkring at udbygge menneskelig forståelse på tværs af sektorer, dialoger, generationer, ideologier og perspektiver.

  Erfaringen og uddannelserne giver indhold til kunstprocesserne. For hvert originale værk er en proces af forsøg på at samle forståelser. Forståelser af eksistentielle tilstande & stamtidsaktuelle tendenser.

  Med en filosofisk inspireret tilgang til livet - dvs. med undren, nysgerrighed og åbenhed - fortolker jeg gennem kunsten, på livet med en forståelsesorienteret tilgang.

  Kunsten appellerer til refleksion og autentiske samtaler. 15 % af kunstsalgets overskud (fra både plakatsalg og køb af originale værker) går til Psykiatrifonden.

  Mine værker emmer samlet set af den filosofiske tanke jeg gør mig, om at det netop er gennem ikke blot varierede udtryk og motiver, men også gennem skabelse af rum for forståelse i dybden, at vi skaber værdi som aldrig er blot naiv eller meningsfuld på et overfladisk niveau, men som er holdbar på et alment menneskeligt niveau.

  Ønsker du en unik gave til en du holder af så tag et kig i blandt tilgængelige værker, for at finde et værk med en filosofisk dimension for de som søger kunstneriske udfordringer såvel som personlig vækst.

  Du er også meget velkommen til at tage kontakt for spørgsmål eller specialbestilliner. Og har du en idé til et relevant event eller en spændende udstilling som Pontoppidan Art må passe ind i, så vil jeg se frem til at høre fra dig

  - Caroline P. Vest

  Kontaktformular