Om

Pontoppidan Art er drevet af Caroline Pontoppidan Vest, selvlært kunstner med en filosofisk inspireret tilgang til livet. Det betyder at jeg fortolker på livet med en forståelsesorienteret tilgang, og jeg søger i min kunst at rumme mangfoldighed. 

Kunsten appellerer til refleksion og autentiske samtaler.

For mig handler min kunst om perspektiver. Den handler om inklusion. Når vi sådan taler inklusion på et samfundsmæssigt plan, så er vores måde at gøre det på, demokratisk set, via debat. Det er bare sådan, at den her måde ofte giver sig til udtryk ved aggressive diskussioner. Hertil er det så at jeg ser kunsten, og særligt også filosofien, som en vigtig kontrast til at rumme spørgsmål om inklusion. Gennem kunsten og filosofien skaber vi en vis åbenhed over for fordybelse og forståelse.
Når jeg referer til perspektiver som sådan, så tænker jeg på forskellige følelser, meninger og tilgange i livet i det hele taget, hvilket I ser i mine malerier.
Det er perspektiver som jeg portrætterer på både klassisk vis, og via det figurativt abstrakte, men også via skriften i den serie som jeg kalder for Mulighedernes Kaos. Mine værker emmer samlet set af den filosofiske tanke jeg gør mig, om at det netop er gennem ikke blot varierede udtryk og motiver, men også gennem skabelse af rum for forståelse i dybden, at vi skaber værdi som aldrig er blot naiv eller meningsfuld på et overfladisk niveau, men som er holdbar på et alment menneskeligt niveau.

Ønsker du en unik gave til en du holder af så tag et kig i blandt tilgængelige værker, for at finde et værk med en filosofisk dimension for de som søger kunstneriske udfordringer såvel som personlig vækst.

Du er også meget velkommen til at tage kontakt for spørgsmål eller specialbestilliner. Og har du en idé til et relevant event eller en spændende udstilling som Pontoppidan Art må passe ind i, så vil jeg se frem til at høre fra dig! 

Kontaktformular