Inspirationstur til Norditalien

Inspirationstur til Norditalien

Sommer, kunst & farver i Venedig

I den seneste uge har Pontoppidan Art været på inspirationstur til Norditalien, & særligt til de Venetianske øer. Tidligere har der vist sig at være både skøn kultur og kunsthåndværk, at finde på øerne. Dette gælder til stadighed idag - til glæde for både lokale, kunstinteresserede og turister.  

Det er blot et spørgsmål om at være til stede, for at observere, fornemme og mærke den unikke - dog alligevel nutidige klassiske - & inspirerende atmosfære i byen Venedig, i det nordlige Italien. 

Blander man lidt historie med fortolkning er det værd at påpege, at byen Venedig, der siden 500-tallet har været beboet af dygtige handelsfolk, idag i særdeleshed også emmer af oprigtigt dedikerede kunsthåndværkere, som sidder (gemt) i små kvarterer hvor mange enten maler, binder notesbøger, formidler indsigt eller puster glas. 

 

Billedet nedenfor er taget på den autentiske ø Torcello, hvor her findes ro, idyl & natur. Kunsten kan i disse tider meget vel tolkes at være vedligeholdelse af idyl & ro i samspil med stabilitet & tryghed. 

Selvom byen Venedig, kulturelt set, siges at være grundlagt af folkets skræk efter Romerrigets opløsning, så repræsenterer Venedig idag, i høj grad både natur, kunst & farver.
På den centrale ø Venedig, findes inspirationen i både arkitektur & bygninger, samt hos de lokale kunsthandlere.

Inspirationen fra Venedig igangsatte kreation her hos Pontoppidan Art, som I i de følgende uger vil få meget mere indsigt i.  

Del gerne ud af kommentarer & eventuelle forespørgsler her på bloggen.

Du ønskes en rigtig skøn sommer.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.